martes, 8 de diciembre de 2020

PRESENTACIÓ 15: L’EDUCACIÓ SEXUAL AMB FAMÍLIES EN SITUACIÓ DE RISC




S'ha de treballar l'educació sexual en tots els àmbits. Per exemple a les escoles es dóna molt poca informació i els adolescents a vegades són molt inconscients.


Les famílies en risc d'exclusió o excloses de les societats, és a dir, famílies que tenen pocs recursos és important donar aquests recursos. Aquestes famílies tenen poques eines o recursos per assistir a diferents llocs, o conferències on es pot explicar això.

Com veiem a les diferents estadístiques que hem treballat a classe, com per exemple la classe sobre la Barcelona parlàvem d'això. Depenen del barri en el qual resideixis, hi havia més noies joves embarassades o més malalties de transmissió sexual. Per contra banda al no tenir una bona educació sexual, no acudeixen al metge per fer-se revisions o evitar un embaràs o assessorar-se. Això provoca, que moltes noies a edat primerenca és molt difícil que puguis tenir a un infant i fer-te càrrec. A vegades, si no tens una bona economia on recursos és molt difícil poder enfrontar la situació, la qual cosa fa que els infants pateixin.

Aquesta educació no es treballa amb famílies vulnerables. En el segle XXI encara segueix sent un tema tabú, i encara més per aquestes famílies.

A més a més, el tipus de relacions de parella o no que tenen també normalment són més tòxiques. Per començar a explicar l'educació sexual, també es podria començar per explicar com formar una relació sana i per el tant relacions sexuals sanes.

Aquí us deixo un curtmetratge sobre que l'Educació sexual:

https://youtu.be/lXvCqJitrzw


No hay comentarios:

Publicar un comentario