miércoles, 9 de diciembre de 2020

PRESENTACIÓ 13: SEXISME I EDUCACIÓ SOCIAL




El sexisme és l'origen de totes les desigualtats de gènere. A més afecta més a dones i a nenes infants, que als homes, encara que també és important destacar que als homes també els hi passa encara que a menor escala.


Sí que és veritat que el sexisme és molt difícil de detectar, ja que, són comportaments patriarcals als quals tots estem acostumats.

Una de les coses que s'haurien de fer són xerrades a totes les persones des que som petits. També als adults, ja que, encara que sembli que tots els adults estan apressos, això no és així, han de seguir aprenent i canviant la seva mirada, perquè són un factor d'aprenentatge molt important cap als seus fills. Així com per exemple utilitzar llenguatge inclusiu, etc.

És molt important la pressa de consciència, és a dir, incloure en tots els àmbits el llenguatge inclusiu i que la formació com ja he dit abans pugui arribar a tothom.

A més a més a les dones avui en dia se les sexualitza molt i això és un problema important. El problema és de les persones que les sexualitza i no de les dones. Ho podem veure de manera clara a les cançons de reggaeton, per exemple.

 

‘’Qué es el lenguaje inclusivo’’:

 

https://youtu.be/zHQVIsY3Wvs

No hay comentarios:

Publicar un comentario